top of page
Image by Susan Wilkinson

Ombre powder brows

Is het voor iedereen geschikt?


Het is geschikt voor alle huidtype droog/ vet/ gecombineerd/ grove poriën.

En in tegenstelling tot andere technieken zeer geschikt voor de rijpere huid.


Kun je het toepassen op wenkbrauwen met weinig tot geen haar of littekens?


JA!!!!Ombre powder brows zijn perfect om wenkbrauwen optisch meer volume te geven.

Heb je kale plekken of littekens of door ziekte geen haartjes meer, ombre powder brows

bied een uitstekende oplossing.

Ombre powder brows geven JUIST een mooie opvulling op kale plekjes zoals bij littekens. Twijfel je over de mogelijkheden? stuur me een duidelijke foto van je wenkbrauwen en dan kijken we samen naar jouw mogelijkheden.


Wat is het verschil tussen ombre brows en Microblading?


Als specialist kijk ik niet alleen naar wat mooi is, maar ook wat goed is voor de huid.

En dat is 1 van de punten dat ik voor ombre powder brows kies en niet voor

Microblading. Ik wil hiermee geen andere specialisten op hun tenen trappen maar hier de verder uitleg.

Het echte verschil tussen Microblading en ombre powder brows is de techniek.

Microblading wordt manueel (handmatig) met een mesje toegepast, hierdoor is er geen gecontroleerde diepte bepaling en is de kans aanwezig dat Microblading te diep wordt geplaatst, met als gevolg littekenweefsel en uiteindelijk een lelijke verkleuring.

De scherpe lijnen die gezet worden bij Microblading zien er direct na de behandeling prachtig en natuurlijk uit. Helaas is vaak na 3 a 6 maanden vervagen en een waas vormen in de huid. Hierdoor klopt vaak de vorm niet meer en krijg je een kleuren palette.

Daarbij is Microblading ook niet geschikt voor ieder huidtype/ leeftijd.

Heb je een vettere huid en/of een dikkere opperhuid(bovenste huidlaag) dan zal Microblading bijna niet hechten in de huid.Blijf de kleur en dikte net zo intens als direct na de eerste behandeling?

Nee, na de eerste behandeling neemt de kleur ongeveer 40 tot 60% af, de vorm zal een klein beetje versmallen. Deze combi zorgt voor een uiteindelijk natuurlijk resultaat.


Kun je met Ombre powder brows alles doen?


Yess, Houd alleen sterk rekening met zonnebaden. UV licht heeft invloed op het pigment, bescherm wanneer je onder de zonnebank gaat of op vakantie je ombre powder brows ten alle tijden met SPF50 of een speciale tattoobalsem!

De eerste paar dagen na je behandeling raad ik je af om te sporten en om geen gebruik te maken van een sauna, zwembad of ligbad in verband met het hygiënisch genezen van je Brows.

Ook raad ik je aan om de eerste nachten op een schoon kussensloop te slapen, want een kussensloop wat al meerdere keren gebruikt is zitten toch bacteriën en die wil je niet bij je open wondjes.


Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben kan je altijd contact opnemen via mail telefoon of sociaal media.41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page