top of page
Image by Susan Wilkinson

Cosmetisch Arts bij SD.Ibrows

SD.Ibrows is een samenwerking aangegaan met met zeer ervaren cosmetisch arts. Wij gaan de samenwerking aan met Dr R de Jong (BIG 09917589401). Onze cosmetisch arts geeft je deskundig en eerlijk advies over de behandeling die het beste bij je past en over de te verwachten resultaten. Behandelingen

Voordat de behandeling start krijg je een goed inzicht in de kosten. Je kunt altijd met vragen via SD.Ibrows bij onze arts terecht. Ervaring, professionaliteit en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat onze cosmetisch arts jou hoogstaande kwaliteit en een mooi, veilig resultaat kan bieden. Injectables

De behandeling Injectables worden met heel dunne naaldjes in de huid, onder de huid of in een spier geïnjecteerd, afhankelijk van het type materiaal. Omdat inbrengen van het naaldje in de huid op sommige plaatsen van het gezicht gevoelig kan zijn, gebruikt de arts soms een combinatie van een filler met een verdovingsvloeistof. Voor de behandeling van rimpels is meestal geen verdoving nodig. Indien gewenst kan er voorafgaande aan de behandeling een verdovende crème aangebracht worden op de te behandelen huiddelen. De arts informeert je altijd vooraf over alle stappen in de behandeling.

Na de Behandeling Elke injectable heeft zijn eigen effect. Zo is het bij een botuline toxine behandeling aan te raden om de eerste 2 uur na de behandeling de geïnjecteerde zones regelmatig te bewegen. Bij fillers kun je de dagen na de behandeling wat arnica of calendula creme aanbrengen. Direct na de behandeling kan de huid licht rood, iets gezwollen, gevoelig zijn of wat jeuken. Dit is een normale reactie van de huid op het injecteren. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Het is belangrijk dat je na de behandeling geen heftige inspanning doet of in de felle zon gaat. Sauna wordt afgeraden de eerste 48 uur. Eventuele roodheid mag je zonder meer camoufleren met make-up. Binnen een paar dagen ziet de huid er meestal weer normaal uit, afhankelijk van de omvang van de behandeling en de toegepaste techniek en injectable. De arts vertelt je vooraf welke reactie je kunt verwachten.

Botuline Toxine

Fronsrimpels en lachrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren in het gezicht. Bij boos kijken, fronsen of lachen gebruikt men telkens dezelfde spieren waardoor rimpels ontstaan. Met botuline toxine krijg je weer het gezicht dat past bij je leeftijd. Een behandeling met botuline toxine is een beproefde, veilige en effectieve manier voor het behandelen van rimpels in het voorhoofd, rond de ogen en de mond. Een behandeling met botox-injectables zorgt ervoor dat de betrokken spieren in het gezicht ontspannen en niet meer kunnen samentrekken. Het is een korte behandeling die een jongere en frissere uitstraling geeft.

Voordelen Botuline Toxine behandeling:

  • Ons uitgangspunt is om je te mooier te maken en weer zo jong uit laten zien als je je voelt;

  • Wij hanteren universele esthetische principes;

  • Wij willen veilig behandelen, we gebruiken uitsluitend veilige, beproefde producten;

  • Vooraf bespreken wij de kosten van de behandeling met je.

Wat houdt een behandeling met Botuline Toxine in? Een behandeling met botox-injectables zorgt ervoor dat de betrokken spieren in het gezicht ontspannen en niet meer kunnen samentrekken. De injecties worden gegeven met een heel dun naaldje en zijn praktisch pijnloos. Gedurende een uurtje is de injectieplaats wat zichtbaar, daarna niet meer. Na een behandeling met Botuline Toxine: Worden rimpels minder of verdwijnen helemaal. Bij fronsrimpels komen de wenkbrauwen zichtbaar omhoog. Hangen de bovenoogleden minder. Is je blik weer open en vriendelijk. Resultaten van behandeling met botox: De behandeling met Botuline toxine blijft ongeveer drie tot vier maanden effectief. Daarna moet er vervolgbehandelingen komen voor een blijvend resultaat. Wel dien je de eerste 48 uur de sauna en zwaar sporten te vermijden, omdat dat een negatieve invloed kan hebben op de duur van effectiviteit. Het effect treedt op na een dag of vier en bereikt na 10-12 dagen het eindeffect.

Resultaat behandeling: Fronsrimpels met Botuline Toxine Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van de spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt als je boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of als je zonder bescherming in de felle zon loopt. Fronsen is niets anders dan het naar elkaar toe trekken van de wenkbrauwen, een beweging waarbij ze tegelijkertijd naar beneden worden getrokken. Hierdoor ontstaat er die bozige, wat strenge blik. Daarbij treedt er soms ook nog een dwarse lijn op, boven de neus. De rimpels verdwijnen helemaal of worden minder. De wenkbrauwen komen zichtbaar omhoog en de blik wordt weer open en vriendelijk.

Resultaat behandeling: Lachrimpels met Botuline Toxine Kraaienpootjes of lachrimpels staan charmant en natuurlijk. Door de mimiek in het gezicht, wordt de huid keer op keer op dezelfde plaats dubbelgevouwen. Hoe meer de mimiek gebruikt wordt (in dit geval lachen), des te meer rimpels er ontstaan en des te dieper de lijntjes op den duur worden. Naarmate je ouder wordt verliest de huid zijn soepelheid en wordt minder elastisch. De rimpels trekken niet meer weg, maar blijven zichtbaar in de huid staan. Een behandeling met Botuline Toxine is een effectieve manier om de lijntjes te laten verdwijnen.

Fillers (Hyaluronzuur)

Onze huid maakt vanaf ongeveer ons 25e levensjaar minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. De huid zal dan ook minder vocht vast houden. Uw huid wordt minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Er ontstaan bovendien veelal rimpels. Door middel van fillers kunnen wij deze rimpels op vullen. Wij maken hiervoor gebruik van hyaluronzuur. Hyaluronzuur wordt als natuurlijk materiaal door het lichaam afgebroken en daarmee verdwijnt ook het effect. Na inspuiting trekt het hyaluronzuur wat water aan, waardoor het effect wat sprekender wordt. Bij het aanbrengen van de filler wordt hiermee rekening gehouden door de huid niet volledig op te vullen. Overvulling geeft esthetisch lelijke resultaten. Met hyaloronzuur zijn vele behandelingen mogelijk, zoals het vullen van de traangoot, ophogen van het jukbeen, volume geven aan de wang, versterken van de kaaklijn, verjongen van de mond, vergroten van de lippen etc.

Waarom kiezen voor Hyaluronzuur fillers? Een behandeling met Hyaluronzuur is geschikt voor het aanpakken van meerdere ‘probleemgebieden’. Van het revalitiseren van rimpels en het liften van het jukbeen tot het modelleren van lippen. Voordelen van een behandeling met Hyaluronzuur: • Direct resultaat. • Vult, verbetert en verjongt de huid. • Zorgt voor een stevige en elastische huid. • Is ook geschikt voor het modelleren van dunne of asymmetrische lippen. • Geeft je gezicht weer de energieke uitstraling die bij je past. Wat houdt behandeling met Hyaluronzuur in? De arts spuit de Hyaluronzuur filler met een dunne naald in. Je voelt daarbij een licht tintelend of brandend gevoel dat snel weer verdwijnt. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Je huid kan na de behandeling eventueel iets rood zijn, licht zwellen of blauwe plekjes hebben. Deze verdwijnen meestal snel en mag je camoufleren met make-up. Resultaten van een behandeling met Hyaluronzuur Het mooie van een behandeling met hyaluronzuur is dat het effect direct zichtbaar en al naar gelang de locatie en de gebruikte dikte is het effect zes tot achttien maanden zichtbaar.

"Met een ongeëvenaard oog voor detail, streven we ernaar om uw natuurlijke schoonheid te versterken op een subtiele en elegante manier. "

Wil je een afspraak of meer informatie

bel of bericht 06-31763025


36 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

6 Comments


Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 17, 2023

"De Essentie van Goede Blogs: Inspireren, Informeren en Verbinden"


In de dynamische wereld van het internet vervullen goede blogs een cruciale rol in het overbrengen van informatie, het delen van inzichten en het opbouwen van gemeenschappen. Deze verkenning duikt diep in de kern van wat goede blogs definiëren, analyseert de essentiële elementen die ze kenmerken en belicht hun impact op het digitale landschap.


Goede blogs onderscheiden zich door de kunst van het creëren van waardevolle content. Het begint met een doordachte compositie van woorden die niet alleen informatief zijn, maar ook de lezer inspireren en betrekken. Deze blogs gaan verder dan louter tekst op een scherm; ze vormen een digitale vertolking van verhalen die de lezer meenemen op een betekenisvolle…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Natuurlijk, hier zijn enkele recente trends binnen de mode-industrie en specifiek voor damesmode, herenmode en kinderkleding:


### Algemene Modetrends:

1. **Duurzaamheid en Milieubewustzijn:**

Consumenten tonen een groeiende interesse in duurzame mode, waarbij merken zich richten op milieuvriendelijke materialen, recycling en ethische productiepraktijken.


2. **Digitale Innovaties:**

Virtuele modeshows, online winkelervaringen en digitale kledingontwerpen zijn prominente trends, versneld door de impact van technologie en de verschuiving naar online winkelen.


3. **Inclusiviteit:**

De roep om inclusiviteit in de mode-industrie zet door, met merken die diversiteit in modellen, maten en achtergronden omarmen.


4. **Comfortabele Kleding:**

Comfort staat centraal, vooral na de toename van thuiswerken. Loungewear, oversized silhouetten en comfortabele stoffen blijven populair.


5. **Retro Invloeden:**

Vintage en retro-stijlen zijn terug in de mode, met…


Like

Minhaz Uddin
Minhaz Uddin
Dec 01, 2023

Het lijkt erop dat je verwijst naar verschillende termen en concepten die te maken hebben met websites en online promotie. Hier is een korte uitleg van elk van de termen die je hebt genoemd:


1. **Startpagina:**

Een startpagina is meestal de eerste pagina die een gebruiker ziet wanneer hij een website bezoekt. Het is vaak de hoofdpagina van een website en bevat vaak navigatiemenu's en belangrijke links naar andere delen van de site.


2. **Linkpagina:**

Een linkpagina is een webpagina die is gewijd aan het weergeven van links naar andere websites. Dit kan bijvoorbeeld een lijst zijn van bronnen, partners of interessante sites die relevant zijn voor het onderwerp van de pagina.


3. **Backlinks:**

Backlinks zijn links die vanaf and…


Like

Het lijkt erop dat je op zoek bent naar dakdekkers in Nederland. Het vinden van de juiste dakdekker is essentieel voor kwalitatief dakwerk. Hier zijn enkele stappen die je kunt overwegen:


Online Zoekopdracht:


Gebruik online zoekmachines om dakdekkers in Nederland te vinden. Alle dakdekkers op een rij. Typ bijvoorbeeld "dakdekkers Nederland" in de zoekbalk.

Vergelijkingswebsites:


Er zijn online vergelijkingswebsites die je kunnen helpen bij het vinden van dakdekkers en het vergelijken van prijzen en beoordelingen.

Vraag Aanbevelingen:


Vraag vrienden, familie of buren om aanbevelingen. Persoonlijke ervaringen kunnen waardevol zijn.

Controleer Beoordelingen en Recensies:


Bekijk beoordelingen en recensies van andere klanten om inzicht te krijgen in de kwaliteit van het werk en de betrouwbaarheid van de dakdekker.

Vergunningen en Verzekeringen:


Controleer…


Like

Wat is een elektrische scooter?


Een elektrische scooter is een vervoermiddel dat wordt aangedreven door een elektrische motor en wordt gevoed door oplaadbare batterijen in plaats van een verbrandingsmotor die benzine of diesel gebruikt. Elektrische scooters zijn ontworpen voor korte tot middellange afstanden en zijn een populair vervoermiddel in stedelijke gebieden.


De voordelen van een elektrische scooter


Elektrische scooters bieden verschillende voordelen ten opzichte van scooters met verbrandingsmotoren en andere vervoermiddelen. Hier zijn enkele van de voordelen van elektrische scooters:


  1. Milieuvriendelijkheid: Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, zoals koolmonoxide en stikstofoxiden, en dragen daarom bij aan een schonere luchtkwaliteit en verminderde luchtvervuiling. Ze helpen ook bij het verminderen van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan de…

Like
bottom of page